Home MacBook Pro

MacBook Pro

De Apple MacBook Pro is verkrijgbaar in 13 en 15 inch en is uitgerust met een Intel Core i5 of i7 processor (inclusief Turbo Boost). De nieuwe processor heeft ervoor gezorgd dat alle drie de modellen twee keer zo snel zijn geworden als hun voorganger. Het Mac OS besturingssysteem zorgt dat de verschillende onderdelen van de MacBook Pro optimaal benut worden waardoor het een supersnelle MacBook is. Lees de hele review voor meer informatie, specificatie en de beste prijzen en aanbiedingen uit de markt.

De MacBook Pro bezit de Hyper Threading techniek waarmee elke core twee threads tegelijk kan uitvoeren. Hierdoor verdubbelt hij zijn eigen prestaties. Wanneer je dus meerdere programma’s tegelijk aan het draaien bent, zal de MacBook Pro ervoor zorgen dat het gelijk verdeeld is voor de beste prestaties.

Nog betere prestaties

De Turbo Boost 2.0 functionaliteit zorgt ervoor dat deze MacBook net even dat beetje meer kan dan zijn concurrenten. Turbo Boost zorgt ervoor dat de MacBook bij zeer intensief gebruik, indien nodig, nog betere prestaties kan leveren door de cores dynamisch op te voeren. Hierdoor kan de MacBook tot wel 3.6 GHz halen.

Geweldige vormgeving

De MacBook Pro is heeft een zogenaamde unibodybehuizing waardoor hij nu nog lichter en kleiner is zonder in te leveren op prestaties. Hij is gemaakt uit een stuk alumium waardoor Apple veel ruimte heeft kunnen besparen en de notebook lichter en dunner is geworden. Het ziet er stijlvol uit en de MacBook Pro voelt zeer sterk en duurzaam aan.

Multi Touch

Ook de MacBook Pro heeft net zoals de MacBook Air een multi touch trackpad. Hierdoor kun je met meerdere vingers tegelijkertijd op de pad werken en zijn er verschillende nieuwe functionaliteiten aan toegevoegd. Zo kun je voortaan door 4 vingers op het pad te bewegen, direct naar het bureaublad gaan.

Prijs vergelijken

In onderstaande tabel staat een overzicht van de verschillende partijen uit de markt waar je voordelig een MacBook Pro kunt bestellen. De MacBook Pro levert topprestaties. Zoals we gewend zijn van Apple bezit de MacBook Pro de juiste combinatie van onderdelen en functionaliteiten om het gebruik en de prestaties te optimaliseren. Bekijk en vergelijk hier (onderaan de pagina) alle Mac specificaties met elkaar om er zeker van te zijn dat dit de juiste Mac voor jouw is.

MacBook Pro 13 & 15 inch
MacBook Pro 13 & 15 inch met Retina Display

Innovatieve functies

Je hoeft niet meer bang te zijn dat je de MacBook Pro van de tafel trekt als je tegen de netsnoer aanloopt. Apple heeft hier namelijk ook aan gedacht en heeft de aansluiting van de netstroom zo aangepast dat als je tegen de snoer aanloopt hij er gemakkelijk uitschiet en je MacBook heel blijft.