Home MacBook Air

MacBook Air

Macbook Air review

De Apple MacBook Air is de ultieme Apple laptop die zeer krachtige prestaties levert. De MacBook Air maakt gebruik van de Intel Core i5- en i7 processors waardoor hij tot 2.5 keer sneller is dan het vorige model. De Apple Macbook Air maakt gebruik van de Thunderbolt technologie. Deze techniek zorgt voor snellere gegevensoverdracht en de laptop heeft hierdoor meer mogelijkheden tot uitbreiding. Lees de hele review voor meer informatie, prijzen, aanbiedingen en specificaties.

De MacBook Air start binnen enkele seconden op doordat de laptop alles opslaat in flash geheugen. Een van de meest efficiënte en betrouwbare technieken die op dit moment op de markt bestaan. Tot slot spreekt de MacBook Air bijna iedereen aan door haar uiterlijk. De MacBook is met 1.7 cm (0.3 cm op de dunste plek) ultradun te noemen, maar heeft toch een volwaardig toetsenbord dat zeer prettig typt doordat het oplicht.

Prijs vergelijken

In onderstaande tabel staan de verschillende partijen uit de markt waar je de Macbook Air kunt bestellen. Bekijk en vergelijk hier (onderaan de pagina) alle Mac specificaties met elkaar om er zeker van te zijn dat dit de juiste Mac voor jouw is. De MacBook Air maakt hoge verwachtingen waar. Ondanks zijn lichtgewicht is deze laptop supersnel, superstrak en super gebruiksvriendelijk. Iedereen zou er wel een willen hebben.

MacBook Air 11 inch
MacBook Air 13 inch

Ultra dunne laptop met krachtige prestaties

De MacBook Air is de dunste verkrijgbare MacBook op de markt. Op zijn dunste punt is hij maar liefst 0,3 cm dik en op zijn ‘dikste’ punt is hij 1,7 cm dik. De MacBook Air is daarnaast ook nog eens bijna zo licht als een veertje met maximaal 1,35 kilo. Als je voor de MacBook Air kiest heb je de keuze uit een 64GB, 128GB of 256GB geheugen en een 1,7 of 1,8 GHz Intel processor (dual-core Intel i5 of i7) met Turbo Boost! Beide varianten hebben 4GB intern geheugen tot haar beschikking. De MacBook Air is daarmee een ultra dunne krachtpatser geworden. Je moet er dan ook behoorlijk wat euro’s voor neerleggen, maar dan heb je ook wat!

Vergelijk hier alle specificaties van de MacBook Air varianten met elkaar.