Home Mac Pro

Mac Pro

De Mac Pro kan over 12 cores beschikken. Hoeveel Cores? Ja inderdaad, 12 cores. De Mac Pro is daarmee de snelste en meest grafische Mac verkrijgbaar. Als je voor de Mac Pro kiest kun je kiezen uit 4 of 12 cores. De Mac Pro is voor iedereen die ongelooflijk veel prestaties uit zijn of haar Mac wil halen. De meest grafische programma’s draaien super soepel op dit krachtige beest.

 

Aan opslagcapaciteit heeft de Mac Pro meer dan voldoende. Je kunt tot 8 TB aan opslagcapaciteit kwijt in de Mac Pro. Elke plek voor een schijf heeft een eigen 3 GB/s kanaal voor snelle gegevenstoegang. Nieuw aan de Mac Pro is de mogelijkheid om vier 512 GB SSD schijven toe te voegen. Deze schijven kunnen snelheden tot 230 MB per seconde ophalen. Dit is ongeveer twee keer zo snel als een ‘normale’ harde schijf.

Twee keer zoveel Super Drive

Waarom een nemen als je er twee kunt krijgen? De Mac Pro heeft twee ruimtes voor optische schijven waardoor je dus twee 18x speed Super Drives kunt installeren voor het zware schrijfwerk. Gamen en tegelijkertijd een CD of DVD brander? Het wordt allemaal werkelijkheid met de Mac Pro.

Prijs vergelijken

In onderstaande tabel staat een overzicht van de verschillende partijen uit de markt waar je voordelig een Mac Pro kunt bestellen. De Mac Pro is een grafische krachtpatser, de snelste verkrijgbare Mac en daarmee richt Apple zich met de Mac Pro op de grafisch ingestelde consument die deze power nodig heeft. Bekijk en vergelijk hier (onderaan de pagina) alle Mac specificaties met elkaar om er zeker van te zijn dat dit de juiste Mac voor jouw is. Voor meer informatie en uitgebreidere specificaties verwijzen we je naar deze pagina.

Mac Pro Quad Core
Mac Pro 12 Core

Grafische krachtpatser

De Mac Pro heeft een 1GB ATI Radeon HD 5870 grafische kaart en is daarmee razendsnel te noemen. Met behulp van deze videokaart en de andere specs kan de Mac Pro de meest veeleisende programma’s makkelijk aan. Daarnaast zorgt het besturingsprogramma van Apple er natuurlijk voor dat de grafische functionaliteit optimaal gebruikt worden door de Mac.

Stroomslurper of Groene machine?

De Mac Pro is heel milieu bewust ontworpen. Hij is zeer goed te recyclen en de interne hardware zorgt ervoor dat ze minder energie verbruiken als er minder zware programma’s worden gedraaid. Mooier nog is het groene verbruik van de cores. Omdat deze afzonderlijk zijn geïnstalleerd kunnen ze afzonderlijke cores overschakelen op een zuinige stand en op die manier minder energie verbruiken.