Home Mac mini

Mac mini

De Mac mini is de kleinste Mac uit de familie, maar dat zegt niets over zijn prestaties. Deze Mac kun je echt overal kwijt. Het apparaat is 3,6 cm hoog, 19,7 cm breed, 19,7 cm diep en weegt slechts 1,22 kilogram. De Mac mini is beschikbaar in een 2.3 en 2.5 Ghz Dual-core Intel Core i5 of i7 processor variant, wat ook gelijk het verschil aangeeft tussen de twee kleine krachtpatsers. De lichtere versie (2.5 Ghz met i5 processor) en de zwaardere versie (2.3 Ghz met i7 processor) bezitten beiden 4GB aan intern geheugen (1600-Mhz DDR3 geheugen). Deze kleine Mac is de ideale oplossing voor iedereen die graag op een Mac werkt, niet veel ruimte heeft, maar toch waar voor zijn geld wil hebben. Lees de gehele review voor meer informatie, prijzen en aanbiedingen voor de Mac mini.

De Mac Mini’s hebben een opslagcapaciteit van 500GB of 1TB en een 5400 rpm harde schijf. De nieuwe modellen bezitten een aantal grafische updates waaronder de Intel HD Graphics 4000. Net zoals de MacBook Pro en MacBook Air is ook de Mac mini in het bezit van een Thunderbolt poort welke het verwerken van gegevensoverdrachten drastisch versnelt.

Mac mini als mediaspeler

De Mac mini is ook ideaal als media speler. Via de HDMI poort is de Mac mini gemakkelijk aan te sluiten op je televisie waardoor je televisie meteen je computerscherm wordt. Ideaal voor mensen die lekker op de bank een film willen kijken, muziek willen luisteren of lekker willen internetten. In combinatie met de Magic mouse en het Apple draadloos keyboard. Voor meer informatie en specificaties verwijzen we je graag naar deze pagina.

Prijs vergelijken

In onderstaande tabel staat een overzicht van de verschillende partijen uit de markt waar je voordelig een Mac Mini kunt bestellen. Deze klein krachtpatser levert topprestaties en mag zeker niet onderschat worden. Bekijk en vergelijk hier (onderaan de pagina) alle Mac specificaties met elkaar om er zeker van te zijn dat dit de juiste Mac voor jouw is.

Mac mini | 2,5 GHz Dual Core
Mac mini | 2,3 GHz Quad Core

Klein maar fijn

We hebben het al eerder aangegeven, de Mac mini maakt gebruik van de nieuwste processoren, kwalitatieve grafische kaarten, de Thunderbolt techniek en beschikt over zat van aansluitingsmogelijkheden. Met dit apparaat kun je zeker een tijdje vooruit en is volgens ons, naast een geweldige ‘pc’ oplossing, ideaal voor als multimedia systeem / mediaspeler.