Home iMac

iMac

De nieuwe iMac is een all-in-one Mac met krachtige prestaties. Tegenwoordig bezitten alle modellen een quad core processor van Intel (i5 ) en daarmee is dit model zijn voorganger weer ruimschoots voorbij geschoten. De grafische prestaties en het beeldscherm met LED achtergrondverlichting komen goed tot hun recht als je films, foto’s en / of FaceTime gesprekken aan het houden bent. Het beeldscherm is zeer helder en superscherp wat natuurlijk de beleving alleen maar goed doet. Je hebt met de iMac voortaan ook geen last meer van vervelende draden omdat je alles draadloos kunt aansluiten.

Grafische topper

De iMac is een grafische topper. De nieuwe modellen hebben een Intel Quad Core i5 processor (2,7 – 2,9 en 3,2 GHz). Daarnaast bezit de iMac net zoals de MacBook Pro en de Mac Pro de Turbo Boost 2.0 functionaliteit waarmee de processor, indien zwaar belast, opgevoerd kan worden voor nog betere en snellere prestaties. De geïntegreerde geheugen controller koppelt 1600 Mhz direct aan de processor waardoor elke core (quad core) sneller en efficiënter kan werken. Dit zorgt voor betere prestaties van de iMac.

Prijs vergelijken

In onderstaande tabel staat een overzicht van de verschillende partijen uit de markt waar je voordelig de nieuwe iMac kunt bestellen. De iMac is een mooi stukje techniek van Apple en is een kwalitatieve Mac voor iedereen die een groot en uiterst helder beeldscherm wil hebben om mee te werken. Voor meer informatie en specificaties verwijzen we je graag naar deze website.

De nieuwe iMac 21,5 inch
De nieuwe iMac 27 inch

Thunderbolt techniek zorg voor ongekende mogelijkheden

De Thunderbolt techniek versnelt de overdracht van gegevens tussen je randapparatuur en de iMac. De iMac bevat twee kanalen (beide 10 Gbps) en is daarmee zo’n twintig keer sneller als USB 2.0. De Thunderbolt Display zorgt ervoor dat dit beeldscherm ongekende mogelijkheden heeft, op een Thunderbolt lus kun je bijvoorbeeld meerdere externe harde schijven, video apparaten en beeldschermen aansluiten zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid.