Home iPod Touch

iPod Touch

De iPod Touch is de populairste uit de iPod familie. Lees in deze review alle informatie over de iPod Touch en vergelijk de beste prijzen en aanbiedingen uit de markt. Met zijn 6.1 mm dikte is de iPod Touch dunner dan alle andere iPods. Zelfs de iPod Shuffle (8,7 mm) en de iPod Nano (8,78 mm) zijn dikker dan de iPod Touch. De iPod Touch is samen met de iPod Classic de enige iPod met een multi touch beeldscherm en heeft toegang tot de app store met duizenden programma’s en games.

iPod Touch afbeelding

De iPod Touch is 124 mm hoog, 58,6 mm breed, 6,1 mm dik en weegt 88 gram. Voor velen zeggen deze millimeters niet zoveel, zijn afmetingen zijn vergelijkbaar met de iPhone 5, alleen dan nog dunner en lichter! De Touch is verkrijgbaar in een vijf kleuren en je kan kiezen tussen een 16, 32 of 64GB variant. De multifunctionele iPod Touch kan tot 40 uur muziek en 8 uur video achter elkaar afspelen met een volle batterij.

Videogesprekken

De Touch is zeker niet alleen een muziekspeler, je kent er zelfs bijna mee bellen. Via FaceTime kun je videobellen met je contacten die ook een iPhone 4, iPhone 5 of iPod Touch hebben. Je hebt hiervoor wel een draadloze verbinding met het netwerk nodig.

Prijs vergelijken

De iPod Touch is voornamelijk verkrijgbaar in vijf mooie kleuren. In onderstaande tabel hebben wij alle beschikbare partijen uit de markt weergegeven waar je voordelig een iPod Touch kunt bestellen.

De iPod Touch is de meest geavanceerde iPod die verkrijgbaar is en kan met al zijn functionaliteiten eerder een multimedia device dan en mp3 of muziekspeler genoemd worden. Bekijk en vergelijk hier de verschillen en specificaties van alle iPod versies om er zeker van te zijn dat de iPod Touch de iPod voor jou is. Voor meer informatie en specificaties verwijzen we je graag naar deze pagina.

Multimedia gaming device

De iPod Touch is ook een echte gaming device. Met behulp van de Apple App Store download je gemakkelijk de leukste gratis of betaalde games. Het aanbod groeit elke dag en er zit zeker wat leuks bij. De iPod Touch heeft een A5 processor, Retina beeldscherm, ingebouwde gyroscoop en multi touch functionaliteit zodat het game plezier op de Touch een briljante ervaring is. De gyroscoop zorgt ervoor dat de kleinste beweging wordt waargenomen en je zeer precies kunt gamen.

Video fanaten

Met twee camera’s, eentje aan de voorzijde en eentje aan de achterzijde, kun je alles filmen wat je tegenkomt. De Touch neemt videobeelden op met een kwaliteit van 720p HD, dat kan dus meteen een goede film worden als je zelf ook nog een beetje kan filmen of regisseren. Voor de echte monteurs onder ons heeft Apple er ook een bewerk functie bijgezet waarmee je de video’s op je iPod kunt bewerken.

Multifunctionele megaknaller

De iPod Touch is niet voor niets de populairste iPod van Apple. Dit device is gewoonweg briljant vormgegeven, heeft meer dan genoeg functionaliteiten, is gemaakt van duurzaam en strak materiaal, kan video’s maken en bewerken, FaceTime zorgt ervoor dat je je vrienden nog eens ziet en weet je wat hij nog meer kan? Inderdaad, muziek afspelen!

iPod_touch_34L_5Up_AllColors_120911_HERO