Home iPod Shuffle

iPod Shuffle

De iPod Shuffle is de kleinste iPod van de Apple familie. Deze compacte Apple mp3 speler heeft een bevestigingsclip, bedieningsknoppen, een voice over en de mogelijkheid om verschillende afspeellijsten te beheren. De kleurrijke iPod Shuffle is verkrijgbaar in 7 mooie kleuren en je kunt tot 2GB aan muziek opslaan op het apparaat. Deze iPod is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een zo klein mogelijke muziekspeler met stijl. Lees de hele review voor meer informatie, prijzen en de beste aanbieding.

hero1

Zijn kleuren en formaat spreekt mensen het eerste aan als ze de iPod Shuffle zien. Hij is dan ook maar 29 bij 31,6 bij 8,7 mm groot (inclusief clip) en weegt 12,5 gram. Daarmee is de Shuffle de kleinste en lichtste muziekspeler uit de iPod familie. Deze heeft dan ook geen beeldscherm, wat de andere iPod varianten wel hebben.

Gebruiksvriendelijke bediening

De iPod Shuffle bediening is vernieuwd. De grote regelaar op de voorkant van de iPod is terug en is 18 procent groter dan de vorige versie. De bediening spreekt voor zich; de middelste knop is voor afspelen en pauze, rondom deze knop zitten de volume regelaar en de spoelknoppen.

Prijs vergelijken

In onderstaande tabel hebben wij alle beschikbare partijen uit de markt weergegeven waar je voordelig een iPod Shuffle kunt bestellen. De iPod Shuffle is een compacte en kleurrijke muziekspeler voor iedereen die niet teveel geld wil uitgeven, maar toch een top apparaat van Apple wil hebben. Vooral zijn formaat zal veel mensen aanspreken. Bekijk en vergelijk hier (onderaan de pagina) alle iPod varianten met elkaar om er zeker van te zijn dat dit de juiste iPod voor jouw is. Voor meer informatie en uitgebreide specificaties van de iPod Shuffle verwijzen we je graag naar deze pagina.

Pratende iPod

De VoiceOver functie verteld je welk nummer er speelt, welke artiest het nummer zingt en op welk album het nummer staat. Met een druk op de knop ben je in het bezit van al deze informatie. Ook waarschuwt deze functionaliteit je als de batterij bijna leeg is en dat ook nog eens in je eigen taal. De VoiceOver functie heeft op school 25 verschillende talen geleerd en zal daardoor Spaanse nummers ook in het Spaans uitspreken!