Home iPod Nano

iPod Nano

De iPod Nano is de kleinste iPod met een beeldscherm. Met het 2,5 inch TFT kleuren beeldscherm en 16GB opslag geheugen heb je alles in huis om heerlijk onderweg of thuis van je muziek te genieten. De iPod Nano is in 7 kleuren beschikbaar en kan met een volle batterij ongeveer 30 uur lang muziek afspelen. De iPod Nano is een van de populairste iPod varianten en wordt veel gebruikt voor tijdens het sporten. Lees de gehele review voor meer informatie, specificaties, prijzen en aanbiedingen.

overview_hero

De iPod Nano verschilt van de iPod Shuffle omdat de Nano wel een beeldscherm heeft, in 16GB verkrijgbaar is (ipv 2GB) en de Nano heeft een FM tuner waarmee je radiozenders kunt ontvangen. De Nano weegt 31 gram en is 76,5 bij 39,6 bij 5,4 mm groot.

Schudden met de heupen

De iPod Nano heeft een leuke ingebouwde functie waarbij hij automatisch naar een nieuw willekeurig nummer gaat als je het apparaat door elkaar schudt. Sneller zappen bestaat niet!

Prijs vergelijken iPod Nano 16GB

In onderstaande tabel hebben wij alle beschikbare partijen uit de markt weergegeven waar je voordelig een iPod Nano met 16GB aan opslag capaciteit kunt bestellen. De iPod Nano is een zeer compacte maar effectieve muziekspeler voor de liefhebbers. De Nano is de meest populaire iPod onder de sportievelingen. Bekijk en vergelijk hier (onderaan de pagina) alle iPod varianten met elkaar om er zeker van te zijn dat dit de juiste iPod voor jouw is. Voor meer informatie en uitgebreidere specificaties ga je naar deze pagina.

Van een iPod Nano krijg je een betere conditie

De iPod Nano heeft een functie waarmee hij de stappen die jij zet telt. Hierdoor en natuurlijk door zijn formaat is de iPod Nano zeer geliefd onder de sporters. Je klikt het apparaatje gemakkelijk aan je shirt of broek en kunt zo gaan hardlopen, fitnessen of een andere sport beoefenen. Je kunt een soort trainingsprogramma instellen om zo je conditie op peil te houden of je klaar te stromen voor de volgende marathon. Via de website van Nike+ kun je de gegevens uploaden om zo het resultaat en de voortgang te bekijken.

Ook voor mensen die slecht horen

Apple denkt ook aan alles. De iPod Nano is zelfs te gebruiken voor slechthorenden. Als je bijvoorbeeld minder goed hoort kun je het monogeluid inschakelen waardoor de muziek van het linker- en rechter oordopje naar beide oordoppen gestuurd wordt. Zo hoor je dus het volledige geluid uit beide oordopjes en kun je toch blijven genieten van de muziek.