Home iPhone 4

iPhone 4

De iPhone 4 is een prachtige stijlvolle smartphone met een robuust uiterlijk. De iPhone 4 is verkrijgbaar in het zwart en wit met 16GB of 32GB aan opslag geheugen. Deze smartphone is echt een multifunctionele tijger met 2 HD camera’s van 5 megapixels, het Retina beeldscherm, geavanceerde gyroscoop, een flitser mogelijkheid en duizenden applicaties tot je beschikking via de app store.

iPhone 4 review

FaceTime is met de komst van de iPhone 4 verbeterd en geoptimaliseerd. FaceTime houdt in dat je kunt video bellen naar elkaar. Het enige vervelende is dat de ontvanger nog steeds ook een iPhone 4 moet hebben. Het werkt nu in ieder geval wel al een stuk beter dan via de iPod Touch, maar we merken wel dat deze ontwikkeling nog in de kinderschoenen staat en waarschijnlijk in de nabije toekomst meer geavanceerd wordt.

Waarom een als je er ook twee kunt hebben?

De iPhone 4 beschikt net zoals de iPhone 4S over maar liefst 2 camera’s. De camera’s kunnen 5 megapixels foto’s maken en zijn anders uitgerust met een LED flitser waardoor je nu dus ook in het donker (als je aan het feesten bent…) foto’s kunt maken. De ene camera zit aan de voorkant en de tweede camera zit aan de achterkant van de iPhone 4. Bovendien kun je HD video opnames maken met de iPhone 4, welke je dan weer kan bewerken met iMovie.

Vergelijk in onderstaande tabel alle prijzen en aanbiedingen uit de markt voor een losse iPhone 4 (zonder abonnement). Verder onderaan de pagina vind je de beschikbare winkels die de iPhone 4 aanbieden in combinatie met een abonnement.

iPhone 4 prijzen en aanbiedingen in combinatie met een abonnement

In onderstaande tabel hebben wij de beschikbare webshops voor een iPhone 4 toestel in combinatie met een abonnement weergegeven. Klik op het logo van de aanbieder om gelijk naar de juiste pagina met aanbiedingen en prijzen voor de iPhone 4 in combinatie met een abonnement te gaan. Verder onderaan deze pagina vind je de prijzen voor een los iPhone 4 toestel.

Meerder applicaties tegelijkertijd laten draaien

De iPhone 4 heeft net zoals de iPhone 4S, de mogelijkheid om meerdere applicaties tegelijk te laten draaien. Door de thuisknop twee keer snel achterelkaar in te drukken kun je switchen tussen de openstaande programma’s. Zorg er wel voor dat je ze af en toe ook afsluit door lang op een applicatie te drukken en het kruisje (linksboven) in te drukken, anders heb je na een week al je applicaties open staan en dat kan zorgen voor enige vertraging.

Super helder Retina beeldscherm

De iPhone 4 beschikt over het Retina beeldscherm, dit is een zeer scherp en kraakhelder beeldscherm dat 4x zoveel pixels weergeeft als de vorige iPhone modellen. Tekst en afbeeldingen worden zeer scherp weergegeven en het is een plezier om naar dit scherm te kijken. Het Retina beeldscherm is 3,5 inch groot en heeft een resolutie van 960 x 640 pixels bij 326 ppi. Klik hier voor meer informatie over het Retina beeldscherm.

Los iPhone 4 toestel prijzen vergelijken

Vergelijk in onderstaande tabel alle prijzen en aanbiedingen uit de markt voor een los iPhone 4 (zonder abonnement) smartphone. Klik op ‘bekijk product’ om direct naar de juiste pagina van de aanbieder te gaan.