Home iPhone 5

iPhone 5

De iPhone 5 is de opvolger van de iPhone 4S en deze iPhone is wederom sneller, dunner en lichter dan zijn voorganger. Het is een geweldig apparaat dat allang niet meer alleen als telefoon gebruikt kan worden. De iPhone 5 maakt bovendien gebruik van een nieuwe snellere chip, de nieuwste draadloze technologie, een 8 megapixel iSight camera en nog veel meer. De nieuwe iPhone is slechts 7,6 millimeter dun en weegt maar 112 gram. Dat is 18% dunner en 20% lichter dan de iPhone 4S.

Apple noemt het ook wel: Zo veel. En toch zo veel minder. Een opmerkelijk dun ontwerp dat toch ruimte biedt aan een groter display en een snellere chip. Supersnel mobiel internet zonder in te leveren op de gebruiksduur van de batterij. En een volledig nieuw ontworpen oortelefoon met een superieur geluid en een prettige pasvorm. Er is veel in deze iPhone gegaan. Zodat jij er meer uit kunt halen.

iPhone 5 functionaliteiten

Groter scherm waarop je dus meer kan doen

De iPhone 5 heeft een 4-inch display dat goed ontworpen is: groter, maar net zo breed als iPhone 4S. Het hangt af van je persoonlijke voorkeur of dat je het jammer of juist precies goed vindt dat de iPhone 5 iets langer is dan de iPhone 4S. Het grotere scherm biedt in ieder geval de mogelijkheid om websites en apps beter te bekijken, bovendien passen er meer apps op het beginscherm van de iPhone.

Supersnel internetten

De iPhone 5 ondersteunt wereldwijd meer netwerken. Dat betekent geavanceerde netwerken als HSPA, HSPA+ en DC-HSDPA, dus ongelooflijk snel browsen, downloaden en streamen. Dual-band 802.11n-connectiviteit zet ook je Wi-Fi-ervaring in een hogere versnelling, tot wel 150 Mbps. Indien je al een iPhone 5 in je bezit hebt zul je dit beamen, het internet gebruik is misschien wel de beste verbetering van de iPhone. Dat is tenslotte toch een van de functionaliteiten waarmee we het vaakst bezig zijn.

Sneller en de iPhone 5 gaat ook langer mee

De A6-chip is niet alleen ontworpen voor hoge snelheden, maar zorgt er ook voor dat iOS 6 uitzonderlijk energiezuinig is. Dus zelfs met die verhoogde snelheid beschikt iPhone 5 over voldoende batterijvoeding om moeiteloos de dag door te komen. Apple beweert dat de batterij van de iPhone tot 8 uur internetten, tot 8 uur gesprekstijd en tot 10 uur video afspelen meegaat.

iPhone 5 met een abonnement prijzen vergelijken

In onderstaande tabel staan alle aanbieders die voordelig een iPhone 5 aanbieden in combinatie met een abonnement.

iPhone 5 los toestel prijzen vergelijken

In onderstaande tabel staan alle aanbieders die voordelig een iPhone 5 aanbieden als los toestel.

builtinapps_image