Home iPad

iPad

De nieuwe iPad review en prijzen vergelijken

De nieuwe iPad is de populaire tablet pc van Apple. De eerste iPad werd op 27 januari 2010 gepresenteerd door Steve Jobs. De nieuwe iPad heeft een 9,7 inch multi touch beeldscherm en is verkrijgbaar met WiFi of WiFi en het 3G netwerk. Daarnaast kun je kiezen voor een opslag capaciteit van 16GB, 32GB, 64GB of 128GB. De nieuwe iPad werkt net zoals de iPhoneMacs en de iPod Touch met de App store om toegang te krijgen tot duizenden applicaties en programma’s. Lees de gehele iPad en iPad Mini review voor meer informatie, specificaties en tips. Als je van plan bent een nieuwe iPad of iPad Mini te kopen kun je onderaan de pagina de beschikbare prijzen en aanbiedingen vergelijken.

specs_display

De nieuwe iPad review

De nieuwe iPad maakt gebruik van hetzelfde besturingssysteem als de iPhone en iPod Touch waardoor het een soort grotere broer van beide apparaten is geworden. Je kunt alleen niet bellen met de iPad, FaceTime (videogesprekken) zijn natuurlijk wel mogelijk indien je in verbinding staat met een draadloos netwerk.

specs_chipSneller is beter

De nieuwe iPad heeft nu de A6 processor chip van Intel waardoor hij wel een stuk sneller is geworden. Apple zegt dat de grafische prestaties zo’n 9 keer sneller zijn dan de vorige versie en daardoor het gamen en video bekijken sterk is verbeterd op de iPad.

Foto’s en video’s maken

De nieuwe iPad beschikt over 2 camera’s. Een aan de voorkant en een aan de achterkant van het apparaat. De camera aan de achterkant kan tot 1080p HD video opnames maken en 5 megapixels foto’s maken met 5x digitale zoom. De camera aan de voorkant maakt 1.2 megapixels foto.

Doorgaan tot je erbij neervalt

De nieuwe iPad heeft een kwalitatieve batterij waarmee je tot 10 uur achter elkaar kunt internetten via WiFi (tot 9 uur met 3G netwerk), video’s kunt bekijken of muziek beluisteren. De nieuwe iPad kun je zeer gemakkelijk gebruiken als muziekinstallatie door de iPad in een docking station te zetten en je hebt binnen no-time je huiskamer gevuld met je favoriete muziek. Of gebruikte je daar je iPod al voor? Nu kan je dus ook met een enkel apparaat internetten, mail sturen, foto’s maken, video’s maken en muziek luisteren.

Welke variant moet ik hebben?

  • De keuze voor het geheugen (16GB, 32GB, 64GB of 128GB) hangt af van wat je met de iPad wilt gaan doen. Ben je voornamelijk van plan om met de iPad het internet op te gaan, wat te mailen en eventueel af en toe een foto te maken, dan is de 16GB variant ideaal. Wil je daarentegen films gaan maken en het apparaat als primaire foto camera gebruiken, dan is de 32GB, 64GB of 128GB variant beter.
  • Als je de iPad overal wilt kunnen gebruiken, dan is de WiFi + 3G versie beter. Met het 3G netwerk kun je overal op het internet of je emails checken. Als je alleen de WiFi variant neemt ben je afhankelijk van de draadloze netwerken in de buurt. Ga je hem alleen thuis gebruiken en je hebt een draadloos netwerk, dan is de WiFi versie meer dan voldoende.

Prijs vergelijken

In onderstaande tabel hebben wij een overzicht gemaakt van alle beschikbare partijen die de nieuwe iPad aanbieden. Vergelijk bij de aanbieders de verschillende iPad varianten met elkaar. Kijk ook onderaan de pagina voor een volledig overzicht van alle partijen die de iPad Mini aanbieden.

Accessoires

Er zijn veel accessoires voor de iPad verkrijgbaar op de markt. Natuurlijk heeft iedereen zo zijn of haar voorkeur. Wil je foto’s delen en op je iPad zetten? Dan is de iPad Camera Connection Kit de accessoire voor jou. Je hebt een VGA kabel nodig om de iPad op de televisie aan te sluiten. Allemaal relevante accessoires voor de iPad, ga voor een compleet overzicht van alle beschikbare accessoires naar deze pagina.

apps_iphoto_heroiPad Mini

Een prachtig display, een krachtige A5-chip, een FaceTime HD-camera, een iSight-camera met 1080p HD-videofunctie, supersnel mobiel internet en meer dan 300.000 apps die voor je klaar staan in de App Store. iPad mini is in alle opzichten een iPad, alleen dan wat kleiner. Eén ding is duidelijk: de iPad mini bezorgt je met zijn 7,9-inch display helemaal de iPad-ervaring. Webpagina’s bekijken in Safari, je weg vinden met Kaarten, door je foto’s bladeren, video’s haarscherp in beeld krijgen en via FaceTime naar je familie zwaaien. Het display van iPad mini gebruikt dezelfde led-achtergrondverlichting als iPad, voor volop kijkplezier op elke vierkante centimeter. En hij heeft het perfecte formaat voor honderdduizenden apps die voor iPad zijn gemaakt.

Prijs vergelijken

De meningen over de iPad Mini verschillen en het komt er vaak op neer dat je of helemaal weg bent van het apparaat, of het echt helemaal niets vindt. Toch hebben wij ook voor de iPad Mini een overzicht gemaakt van de partijen waar je dit product kunt kopen. Klik op het logo en je wordt direct naar de juiste pagina gestuurd.

nieuwe-ipad-retinascherm