Home Contact

Contact

Wij vinden Apple producten briljant. Velen onder ons vinden Apple producten leuk. Daarom zijn wij een website gestart die volledig gericht is op Apple producten en Apple accessoires. We gaan proberen zoveel mogelijk nieuws, productinformatie en prijzen over Apple en Apple gerelateerde merken voor jullie te verzamelen. Hou ons in de gaten!

Bloggers

Ben jij ook helemaal gek van Apple producten, volg je de ontwikkelingen op dit gebied en zou je dit graag met anderen willen delen? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou! Voor de uitbreiding van de WazzAppel blog zijn we altijd op zoek naar nieuw Apple bloggers. Wij kunnen de hulp van enthousiaste bloggers met ambitie goed gebruiken. Iedere maand bezoeken ongeveer 10.000 Apple liefhebbers de WazzAppel blog. Wij bieden jou de kans om hier je talenten te laten zien.

Heb je interesse? Neem dan contact op via info@wazzappel.nl en wellicht blog jij binnenkort mee op WazzAppel.nl.

PR en adverteren

Mocht je een eigenaar van een merk in Apple accessoires zijn of de PR voor een merk doen en je mist jouw producten hier nog op WazzAppel, dan heb je waarschijnlijk nog niet een mail gestuurd naar pers@wazzappel.nl. Nu is dat geen garantie voor plaatsing, maar we staan altijd open voor ideeën en suggesties. Neem ook voor advertenties en pr contact op met ons via bovenstaand emailadres.

Heb je andere vragen of opmerkingen dan kun je deze stellen via onderstaand contactformulier of stuur een email naar info@wazzappel.nl.

We zien je reactie graag tegemoet!

Team WazzAppel