Home Adverteren op WazzAppel.nl

Adverteren op WazzAppel.nl

WazzAppel.nl is een onafhankelijke website die zich richt op alle gebruikers van Apple producten en diensten. Via WazzAppel.nl kunt u in contact komen met de zeer specifieke Mac (OS X) en iOS (iPhone, iPad, iPod) doelgroep. Er zijn meerdere mogelijkheden om uw product of dienst onder de aandacht te brengen van de WazzAppel.nl bezoekers.

Reviews

We reviewen op WazzAppel.nl regelmatig accessoires, hard- en software. Dit zijn artikelen waarbij we een eerlijk en onafhankelijk oordeel geven over het product.

Winacties

Een review kan worden vergezeld met een ‘Winactie’, dit zal de interesse voor het product aanmerkelijk verhogen en het bereik (denk hierbij aan sociale media) vergroten. We verwachten dan ook van de leverancier dat er meer dan één item kan worden weggegeven.

Advertorials

Het is op WazzAppel.nl ook mogelijk om uw product of dienst via een advertorial onder de aandacht te brengen. De effectiviteit van een advertorial ligt over het algemeen hoger dan bij standaard advertenties. Daar waar standaard advertenties sneller worden genegeerd (Banner blindheid) zullen advertorials juist als redactioneel worden omarmd.

Banners

In de zijbalk op de homepage en bij de nieuwsberichten is het mogelijk om verschillende banners te plaatsen. De kosten voor een banner starten vanaf €37,50 (excl. BTW) per maand. Neem voor meer informatie over de posities en maten contact met ons op.

U kunt ons een e-mail sturen voor informatie over tarieven, bezoekersstatistieken, etc.