Apple news, tips & tricks

iPhone tip: Meerdere foto’s tegelijkertijd versturen via email

Iedereen weet wel hoe je 1 foto kan versturen via email met de iPhone, maar weet je ook hoe je meerdere foto’s tegelijkertijd kan versturen met de Apple iPhone? Wees gerust, in deze iPhone tip leggen wij haarfijn uit in simpele stappen hoe je meerdere foto’s tegelijkertijd kunt verzenden met email.

 

Eerst ga je naar je foto’s toe door in het hoofdscherm van de iPhone te klikken op de ‘Foto’s’ icoon. Hierdoor openen je foto’s. Ga vervolgens naar het fotoalbum waar de foto’s in staan die je wilt versturen en klik op de knop rechts bovenin het scherm, zie onderstaande afbeelding als voorbeeld.

Nadat je deze knop hebt ingedrukt dien je de foto’s te selecteren die je wilt verzenden per email. Elke foto die je selecteert krijgt een rood met wit vinkje. Zie onderstaande afbeelding ter verduidelijking.

Vervolgens druk je links onderin het scherm op de knop ‘Deel’. Hierdoor springen er een aantal opties omhoog met E-mail, Mms en Annuleer (zie onderstaande afbeelding). Druk op de knop E-mail en je gaat meerdere foto’s tegelijkertijd verzenden!

 

 

Wij vinden Apple producten briljant en zijn daarom WazzAppel.nl gestart. De focus ligt op het informeren over Apple producten en accessoires. We gaan zoveel mogelijk nieuws, informatie en aanbiedingen voor jullie verzamelen en posten. Hou ons in de gaten!

Ben jij ook helemaal gek van Apple, volg je de ontwikkelingen en zou je dit graag met anderen delen? Wij kunnen de hulp van enthousiaste bloggers goed gebruiken. Heb je interesse? Neem dan contact op via info@wazzappel.nl en wellicht blog jij binnenkort mee op WazzAppel.nl.

Facebook Twitter 

All Rights Reserved Disclaimer: The photos do not belong to us (except the ones we personally shot). All photos are only used by commenting reasons and no photos are used for commercial reasons unless specified.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>